Nyt partnerskab: Vindruen Vinhandel er ny forhandler af Gin Maestro's produkter

Vindruen Vinhandel i Herlev (vin, Gin, Tonic) 

Endnu en gang kan vi præsentere en ny samarbejdspartner - denne gang er det Vindruen Vinhandel, vi har fornøjelsen af at præsentere som ny samarbejdspartner og forhandler af vores eksklusive gin sortiment.

Vindruen Vinhandel i Herlev har efterhånden en lang historie, da virksomheden blev stiftet tilbage 2000, og derfor er mere end 20 år gammel. Virksomheden drives i dag som en familievirksomhed af far og søn, og vi er utrolig glade for, og stolte over, at en vinhandel som Vindruen Vinhandel med både historie, sjæl og personlighed, fremover forhandler Gin Maestro's produkter. 

Bor du i Herlev eller omegn, kan du med fordel aflægge et visit, og få fingrene i vores fantastiske produkter, der pryder hylderne hos Vindruen Vinhandel i Herlev.

Vi har modtaget dette billede som kvittering for, at vores fantastiske Tonic fra Åhus Tonic & Mixers netop er blevet leveret - klar til at skabe synergier med det udvalg af special gin, der står på hylderne i butikken. Vindruen Vinhandel i Herlev har eksisteret siden 2000 og drives i dag af far og søn.