BIRDS Botanic Garden - alkoholfri gin

BIRDS Botanic Garden GinBIRDS BOTANIC GARDEN ALKOHOLFRI GIN

BIRDS Botanic Garden Gin er et alkoholfrit gin-alternativ for moderne feinschmeckere, der ønsker førsteklassesnydelse, uden at få alkohol i blodet. Destillatet er af høj kvalitet, og er fremstillet af de bedste, naturlige råmaterialer, der giver den sin umiskendelige, friske smagsprofil med en forfriskende krydrethed. BIRDS Botanic Garden Gin er ikke kun et alkoholfrit gin-alternativ - den er tilmed sukkerfri, har et lavt kalorieindhold, (3 kcal / 100 ml), og er glutenfri samt vegansk.

Denne udsøgte gin har en smag af asiatisk ingefær, peber fra Afrika og chili fra Amerika. Smagskombinationen bringer en behagelig krydret smag til din drink, som vil blæse dig bagover selv uden at indeholde alkohol.

 

 

Plant et trae Gin

For hver solgte BIRDS-flaske plantes der i samarbejde med Eden Reforestation Project et træ. Støtten går til regional genplantning, og hjælper både mennesker og dyr. Til dato er der plantet over 40.000 træer og skabt over 400 arbejdsdage sammen med BIRDS-samfundet. Bliv en del af missionen og støt projektet med din ordre.

Fakta om BIRDS Botanic Garden Gin

Type: Alkoholfri Gin

Alkohol: 0%

Indhold: 0,5L

Land: Tyskland

Destilleri: Craft Circus

Denne gin er alkoholfri, vegansk, sukkerfri og glutenfri 

Bliv Gin Maestro forhandler Birds Botanic Garden Alkoholfri Gin 

pin_drop