Om Gin Maestro

Hos Gin Maestro er vi to gode venner, som elsker at udforske nogle af verdens mange håndlavede ginprodukter, primært fra mindre, men utroligt dygtige handcraft-destillerier. Den passion har dannet grundlag for den rejse, vi har startet med Gin Maestro. Vores vision er, at vi med de eksklusive, og for os i skandinavien mindre mærker, importerer og sælger bæredygtige, small batch gin for at bidrage med en ny dimension til ginverdenen. 

Vi sætter en ære i at fortælle historien rundt om den enkelte small batch gin, og du kan derfor læse historien om, og baggrunden for, den enkelte gin hos os. Det er nemlig vigtigt for os, at du som ginentusiast får nye oplevelser, og bliver inspireret til at smage og prøve nye gins, lige såvel som vi går højt op i at historien om den enkelte gins tilblivelse, bliver fortalt.

Vi sælger vores produkter ind til både caféer, barer og restauranter. Du kan følge os på Facebook, Instagram og her på vores website, hvor det altid vil være muligt at finde spændende produkter - måske vi har produkter, der passer ind i netop din forretning. 

Ønsker du at forære en gin gaveæske til dine medarbejdere, kunder eller forretningsforbindelser? Så ring eller skriv til os hos Gin Maestro - sammen finder vi finder bedste løsning, og sammensætter en gaveæske ud fra dine ønsker.